Sign In
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > Projekte

Projekte

Projektet e  fituara tek donatoret 2015-2018 ne Bashkine Elbasan jane si me poshte:

◾Kampi veror për fëmijët në nevoje.
◾Mbeshtetje familjeve ne nevoje per gjenerim te ardhurash. 
◾Mbështetje financiare për fëmijët jetimë.
◾Mbështje me medikamente mjekësore për fëmijët në nevojë.
◾Shlyerje e kamat vonesës të energjisë elektrike për familjet e fëmijëve në nevojë.
◾Suport ushqimor familjeve në nevojë (ndihme vjetore 7 familje) 
◾Aktivitete sensibilizuese për fëmijë.
◾Aktivitete sensibilizuese për çeshtjet e  «Dhunës në Familje».
◾Ndihme ushqimore familjeve në nevojë me raste festash.
◾Mbështetje financiare për rastet e grave të pajisur me UM (pagese çerdhe ,kopësht për fëmijët).
◾Permiresi i cilesise se jetes se personave LGBT-se ne mjediset shoqerore dhe publike.
◾Pilotimi i ndarjes së diferencuar të mbetjeve urbane në Bashkinë Elbasan.
◾Fuqizimi i grave dhe vajzave në zonat rurale.
◾Krijimi i qendrës rezidenciale për të moshuar.
◾Pajisja me libra të fëmijëve në nevojë, të cilët nuk kanë përfituar nga rimbursimi. Sete shkollore (fletore,stilolapsa, dosje, bojra etj).
◾Mbështje me medikamente mjekësore për fëmijët në nevojë.
◾Mbështetje me rikonstruksion banese pagesa për familjet fëmijëve të marrë në mbrojtje.
◾Qendra ditore për fëmijët në nevojë. Mbeshtetje me paketë ushqimore.
◾Mbështetje familjeve për gjenerim të ardhurash (11 familje).
◾Aktivitet sensibilizuese për fëmijë dhe vajza/gra
◾- Fushata « Unë Mbroj Fëmijët »
◾- Fushata ndërgjesuese tetor-dhjetor 2016.
◾Mbrojtja e fëmijeve dhe barazisë gjinore.
◾Qëndrueshmëria sociale dhe angazhimi i auditit qytetar në Bashki.
◾Akses i përmiresuar për gratë dhe vajzat viktima të dhunës në Elbasan.
◾Arsimimi gjithperfshirës për fëmijët me nevoja speciale në edukim.
◾Arsimi Alternativ dhe Trajnimi Profesional.
◾Qeverisje Urbane/ Ndërtimi i Integritetit në Evropën Juglindore
◾Natyra per te gjithe.
◾Përmirësimi i kushteve për respektimin e të drejtave dhe barazisë sociale për grupet në nevojë.
◾Integrim i femijeve vulnerabel,ne situate rruge.
◾Kampi veror per femije ne nevoje.
◾Mbeshtetje per procesin shkollor te femijeve ne nevoje (libra,sete shkollore, 98 femije sete shkollore,21 tekste shkollore).
◾Mbeshtetje financiare per femijet jetime.
◾Mbeshtje me medikamente mjekesore per femijet ne nevoje.
◾Mbeshtetje me rikonstruksion banese, orendi shtepiake (1 familje)
◾Inegrim i te rinjve ne veshtiresi.
◾Aktivitet sensibilizuese per target grupet femije,gra,moshe e trete PAK.
◾Permiresimin e sherbimeve nepermjet ngritjes se zyrave me nje ndalese, rritjes se transparences dhe forcimit te kapaciteteve institucionale.
◾Zhvillimi dhe kujdesi në fëmijërinë e hershme për fëmijët Romë në Shqipëri".
◾Natyra per te gjithe.
◾Ndetimi i ures ne fshatin Lugaxhi.
◾Rikonstruksion i shkolles mesme se bashkuar Paper.
◾Rikonstruksion i shkolles mesme se bashkuar Funar.
◾Rikonstruksion i shkolles mesme se bashkuar Zavaline.
◾Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Kuqan.
◾Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Gjonme.
◾Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Tregan.
◾Rikonstruksion i shkolles fillore Xibrake.
◾Ndetimi i kopshtit Hajdaran.

 


Per me shume informacione klikoni tabelen 


Events

<nëntor 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
28293031123
45678910
11
e hënë, nëntor 11, 2019
121314151617
18192021222324
25
e hënë, nëntor 25, 2019
2627
28
e enjte, nëntor 28, 2019
29
e premte, nëntor 29, 2019
301
234567

Upcoming


Newsletter Subscription