Sign In
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > RINIA.EL > Arkivi dokumentave

Arkivi dokumentave

​​​

Këtu mund të gjeni dokumente të dobishme që zgjerojnë njohuritë tuaja mbi tema që lidhen me punësimin dhe tregun e punës , si dhe ligje që i regullojnë ato​


1.Strategji

Plani Kombetar i Veprimit per Rinine 2015-2020

Strategja Arsimit Parauniversitar 2014-2020

Strategjia e Zhvillimit të Biznesit dhe Investimeve 2014 - 2020​

Strategjia Kombetare e Rinise 2007-2013

Strategjia Kombetare per Mbrojtjen Sociale 2015-2020

Strategjia Kombetare per Punesim dhe Aftesi Plani Veprimit 2014-2020

Strategjia Kombetare per Zhvillim Integrim 2015-2020

Strategjia Ndersektoriale per Decentralizimin dhe Qeverisjen Vendore 2015-2020


 

2.Legjislacioni

Ligj nr 136 date 05.12.2015 - Ndryshimi Kodi i Punës

Ligj Nr. 7961, date 12.07.1995 Kodi i Punës

Ligji 7995 date 20.9.1995 - Per nxitjen se punesimit

Ligji 10234 date 18.02.2010 - Per sigurine ne pune


 

3.VKM dhe Vendime

Vendim nr. 27 date 11.01.2012 - Per nxitjen e punesimit per Gra e Vajza

Vendim nr. 47 date 16.01.2008 e azhornuar - Per nxitje punesimi permes formimit ne pune

Vendim nr. 64 date 27.01.2016 -Per punesimi i jetimeve

Vendim nr. 199 date 11.01.2012 - Per nxitjen e punesimit punekerkues te Rinj

Vendim nr. 809 datë 26.12.2018 - Për përcaktimin e pagës minimale në shkallë vendi

VKM nr. 17 date 15.01.2020 - Procedurat, kriteret dhe rregullat për zbatimin e programeve të nxitjes së punësimit

VKM nr. 586 date 30.08.2019 - Për punësimin e përkohshëm të studentëve të ekselencës në institucionet e administratës shtetërore

VKM nr. 5031 date 01.2018 - Reforma ekonomike 2018-2020​


4.Studime dhe Kërkime

Anëtarësimi i Shqiperise ne UE. Manual per qytetaret

Dixhitalizimi i ekonomise dhe ndikimi ne Tregun e Punes

IDM_Standardet e punes ne Shqiperi

MANUAL Mbrojtja individuale dhe kolektive ne pune

Raporti Kombëtar i Vetëpunësimit

Rinia ne zonat e pafavorizuar

Rinia Shiptare 2018-2019

Sfidat e zhvillimit ekonomik ne Shqiperi

Stresi ne vendin e punes

Të rinjtë në Shqipëri Sfidat në kohët që ndryshojnë

Tendecat te reja te migrimit potencial nga Shqiperi

Trendet e punësimit rinor në Shqipëri

Udhezues ILO per planin kombetare te punesimit

Vështrim mbi Politikat Rinore në Shqipëri​

Events

<tetor 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Upcoming


Newsletter Subscription