​​

Trotuaret

( 13.12.2016) -
Zoti Kryetar perse duhet qe pas gjithe atyre investimeve qe jane bere me leket e takapaguesve te parkohen makinat mbi trotuar , e kam fjalen konkretisht per trotuaret e rruges Qemal Stafa ne pjesen midis shatrivanit te Petes dhe tatim taksave ku ne trotuarin jugor parkohen makina vecanerisht perballe pallatit Alsion dhe pas karburantit Alpet ,.Keto makina qe parkohen mbi trotuar jo vetem po pengojne levizjen kembesore por po derdhin dhe vajrat e karburantin mbi trotuar i cili supozohet ti sherbeje kembesoreve.Zoti Kryetar trotuaret kane si qellim ti sherbejne kembesoreve dhe jo intersave te individeve te ndryshem te cileve i keni lene qellimisht pa asnje kriter teknik mundesi te parkojne mbi trotuar , mos harroni se keto investime behen me leket tona per ti sherbyer te gjitheve jo vetem te njohurve te bashkise.
0

0

Nuk ka pergjigje! Shtoni nje pergjigje te re
 
Emri *
Email *
Titulli *
Pershkrimi *

​​​