Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Mars 2017.

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Mars 2017.

​Ju njoftojmë se më datë  20.03.2017, ora 11.00 zhvillohet  mbledhja e

Këshillit Bashkiak ,në sallën e mbledhjeve Bashkia Elbasan  me këtë  rend dite.

 

1.       Propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për muajin Mars 2017.

1/1. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i Bashkisë Elbasan për muajin Mars 2017.

1/2. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin Mars 2017.

1/3. Dhënia e pagesës për personat me aftësi të kufizuara për muajin Mars 2017.

2.      Dhënie me qira (rinovime kontaratash) për subjektet që ushtrojnë aktivitet në ambientet e Pallatit të Sportit Elbasan.

3.      Dhënie me qira (rinovim kontrate) të një mjeti transporti autobus.

4.      Mbi miratimin e listës emërore të familjeve që do të përfitojnë bonus strehimi, për vitin 2017 në qytetin e  Elbasanit.

5.       Mbi miratimin e listës së ngastrave ku do të lejehot dhe nuk do të lejohet kullotja e blektorisë e kositja e barit, për sezonin veror 2017.

6.      Mbi miratimin  e studimit për shitjen me ankand të bimëve mjekësore dhe eterovajore për vitin 2017.

7.      Mbi miratimin e studimit tekniko-ekonomik për dhënien në përdorim, fondit pyjor dhe kullosor publik.

8.      Mbi miratimin e planeve të Administrimit dhe manaxhimit të pyjeve komunal në Ekonomitë Pyjore Shpat 1, Shpat 2 dhe Fushkuqe-Zavalinë.

9.      Për dhënie ndihme financiare disa familjeve në Njësinë Administrative Zavalinë për dëmet e shkaktuara nga rrëshqitja e tokës.

10.  Për dhënie ndihme financiare disa familjeve për dëmet e shkaktuara nga rënia e zjarrit.

Të ndryshme.

                            

KRYETARI  I  KESHILLIT  BASHKIAK

 

Altin  IDRIZI

Eventet

<dhjetor 2017>
HënMarMërEnjPreShtDie
27
28
e martë, nëntor 28, 2017
29
e mërkurë, nëntor 29, 2017
30123
45678910
11121314151617
18192021222324
25
e hënë, dhjetor 25, 2017
2627282930
31
e diel, dhjetor 31, 2017
1234567

Se shpejti


Buletini Informativ