Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Maj 2018

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Maj 2018

Ju njoftojmë se më datë 21.05.2018, ora 11.00 zhvillohet mbledhja e

Këshillit Bashkiak në sallën e mbledhjeve Bashkia Elbasan me këtë rend dite:

1. Propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për muajin Maj 2018.

2. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i Bashkisë Elbasan për muajin Maj 2018.

3. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin Maj 2018.

4. Dhënia e pagesës për personat me aftësi të kufizuar për muajin Maj 2018.

5. Për një ndryshim në VKB nr. 129 datë 20.11.2017 "Për miratimin e taksave dhe tarifave vendore në Bashkinë Elbasan, për vitin 2018" e ndryshuar.

6. Transferim fondi për pagesën e shpenzimeve të varrimit për invalid lufte.

7. Për miratimin në parim të marrëveshjes me UNDP të projektit RELOAD dhe ndryshim artikulli buxhetor për bashkëfinancimin në kuadër të kësaj marrëveshje.

8. Mbi dhënie me qira (rinovim kontrate) të një ambienti bodrum.

9. Mbi miratimin e listës së ngastrave të përdorimit të fondit kullosor për kullotje dhe kositje bari për sezonin veror 2018.

10. Dhënie ndihme financiare për dëmet e shkaktuara nga zjarri dy familjeve përfituese.

Të ndryshme.

Shënim. Komisionet do të mblidhen ditën e Premte më datë 17.05.2018 ora 13.00 pranë zyrave të Bashkisë Elbasan.

KRYETARI I KËSHILLIT BASHKIAK

ELBASAN

Altin IDRIZI

Eventet

<janar 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
31
e hënë, dhjetor 31, 2018
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ