Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Per Ndermarrjen e Nismes per Rishikimin e Dokumentit te Planin te Pergjithshem Vendor me Procedure te Thjeshtuar

Kategorite

Filtro:

Per Ndermarrjen e Nismes per Rishikimin e Dokumentit te Planin te Pergjithshem Vendor me Procedure te Thjeshtuar

Mbeshtetur ne autoritetin e Kryetarit te Bashkise  Elbasan dhe ne zbatirn te ligjit nr. 139/2015 date 17.12.2015 "Per vetqeverisjen vendore", ne ligjin nr.  107/2014  date  31.07.2014  "Per  Planifikimin dhe Zhvillimin territorit", i ndryshuar , ne VKM nr. 408 date 13.05.2015 "Per miratimin e rregullores se Zhvillimit te Territorit", e nc:h-yshuar, ne VI<NI nr. 686 date 22.11.2017 "Per Miratirnin e Rregullores se Planifikimit te Territorit" me PPV te miratuar me vendim te KKT Nr.1 date 29.12.2016, dhe interesit te Bashkise Elbasan: 

"Per ndermanien e nismes per rishikimin  e dokumentit te Planin te Pergjithshem Vendor me procedure  te thjeshtuar"

Shkarkoni materialin e plote

Eventet

<qershor 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
272829303112
3
4
e martë, qershor 4, 2019
56789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Se shpejti


Buletini Informativ