Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > N J O F T I M

Kategorite

Filtro:

N J O F T I M

​Në zbatim të Vendim të Këshillit Bashkiak  Nr. 105 datë 18/10/2017  i cili ka miratuar fillimin e proçedurave të shpronësimit për pasurinë  Nr 9/159-G, Lagja "Çlirimi",  ZK 8522, për realizimin e projektit me interes publik "Rikonstruksion i Rrugës "Sul Misiri"", mbeshtetur në ligjin Nr. 8561 datë 22.12.1999 "Për shpronësimet dhe marrjen në përdorim të përkohshëm të pasurisë pronë private për interes publik", i ndryshuar, kërkohet që brenda datës 15.11.2017,  pronari/ët e pasurisë  Nr 9/159-G, Lagja "Çlirimi", ZK 8522,  ose të tretë të cilëve j'u preket pasuria,  të dorëzojnë pranë Sektorit të Pronave të Bashkisë, fotokopje të noterizuar të dokumenteve të pronësisë  lëshuar nga ZVRPP Elbasan si dhe fotokopje karte identiteti.

Duke ju falenderuar per mirëkuptimin!

Eventet

<nëntor 2017>
HënMarMërEnjPreShtDie
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27
28
e martë, nëntor 28, 2017
29
e mërkurë, nëntor 29, 2017
30123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ