Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Njoftim

Kategorite

Filtro:

Njoftim

Në mbështetje të ligjit Nr.139/2015 “ Për vetëvendosjen vendore”, neni 21/1 të ligjit Nr. 8308 “ Për transportet rrugore” të ndryshme dhe vendimit të Këshillit Bashkiak nr.16 datë 23.02.2017” Për miratimin e rrjetit të linjave rrethqytetëse, stacionet e qëndrimit, numrin e orareve, tarifat e biletave dhe vendndodhjen e agjensive të transportit të udhëtarëve” të ndryshuar.
Duke filluar nga data 11 Prill 2018, stacionet e qëndrimit të autobusëve do të jenë si më poshtë:
Stacionet e qëndrimit të autobusëve për transportin e udhëtarëve që operojnë ne linjat rrethqytetëse dhe ndërqytetëse të jenë:

a) për linjat që operojnë në Perëndim, Jug-Perëndim dhe Veri-Përëndim të qytetit, që stacionoheshin te parkimi përballë tregut të fruta perimeve të Rajonit NR.2, do të jenë Terminali në Bradashesh. 
b) për linjat që operojnë në Jug-Lindje do të jenë tek ish parku i rezervave në Mengël.
c) për linjat  që operojnë në Jug të qytetit  dhe ato që hyjnë nga zona e Dumresë do të vazhdojnë të jenë tek ish ofiçina  rruga ura, pranë tregut industrial.
 
Këto stacdione do të jenë provizore deri në përfundim të terminalit.

Terminali te parkimi përballë  tregut të fruta perimeve të Rajonit Nr.2, nuk do të funksionojë më.
Bashkëlidhur këtij njoftimi paraqitet edhe tabela me linjat ndërqytetëse dhe rrethqytetëse për germat, a, b, dhe c të pikës 2. 
 
 
TABELA E STACIONEVE DHE LINJAVE SIPAS GERMAVE A, B DHE C

A) Linjat ndërqytetëse që operojnë në Perëndim, Jug-Perëndim dhe Veri-Perëndim të qytetit të Elbasanit  (Brandashesh)

ELBASAN-DURRËS-ELBASAN
DURRËS-ELBASAN-DURRËS
ELBASAN-VLORË-ELBASAN
VLORË-ELBASAN-VLORË (me kalim nga RROGOZHINA)
ELBASAN-SARANDË –ELBASAN
SARANDË-ELBASAN-SARANDË
ELBASAN-BERAT-ELBASAN
BERAT-ELBASAN-BERAT
ELBASAN-KAVAJË –ELBASAN
KAVAJË-ELBASAN-KAVAJË
ELBASAN-LUSHNJE-ELBASAN(me kalim nga RROGOZHINA)
LUSHNJE –ELBASAN-LUSHNJE
ELBASAN-FIER-ELBASAN
FIER-ELBASAN-FIER
ELBASAN-SHIJAK –ELBASAN(PA TË DREJTË NGA DR)
SHIJAK-ELBASAN-SHIJAK
ELBASAN-PEQIN-ELBASAN(PA LICENSIM)
PEQIN-ELBASAN-PEQIN
ELBASAN-PEQIN-ELBASAN
KUCOVE-ELBASAN-KUCOVE
ELBASAN-GJIROKASTËR-ELBASAN
GJIROKASTËR-ELBASAN-GJIROKASTËR
SHKODËR-ELBASAN-SHKODËR
ELBASAN-SHKODËR-ELBASAN
ELBASAN-HIMARË-ELBASAN (ME KALIM NGA BREGU)
TIRANË –ELBASAN-TIRANË
ELBASAN-TIRANË-ELBASAN

a.1 Linjat rrethqytetëse (Njësitë Administrative):

Papër, Gracen, Funar
b. Linjat )ndërqytetëse që operojnë në Jug-Lindje  dhe Veri-Lindje të qytetit (ish parku I rezervave në Mengël).

ELBASAN-KLENJË-PESHKOPI-ELBASAN
ELBASAN-KORC-ELBASAN
KORC-ELBASAN-KORC
ELBASAN-PRRENJAS –ELBASAN
PRRENJAS-ELBASAN-PRRENJAS
ELBASAN-LIBRAZH-ELBASAN
LIBRAZHD-ELBASAN-LIBRAZHD
b.1 Linjat që operojnë në Jug të qytetit (Rruga Ura)
ELBASAN-BELSH-ELBASAN
BELSH-ELBASAN-BELSH
ELBASAN-CERRIK-ELBASAN
CERRIK-ELBASAN-CERRIK
ELBASAN-GRAMSH-ELBASAN
GRAMSH-ELBASAN-GRAMSH
ELBASAN-KUCOVE-ELBASAN(ME KALIM NGA DRAGOTI)
ELBASAN0-KUCOVE-ELBASAN(ME KALIM NGA CERRIKU)
KUCOVE-ELBASAN-KUCOVE (ME KALIM NGA CERRIKU)

c.1 Linjat rrethqytetëse (Njësitë Administrative ):
Zavalinë, Gjinar, Shushicë, Gjergjan, Shirgjan, Tregan
______________

Eventet

<janar 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
31
e hënë, dhjetor 31, 2018
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ