Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Prill 2018

Kategorite

Filtro:

Mbledhja e Këshillit Bashkiak, Prill 2018

Ju njoftojmë se më datë 19.04.2018, ora 11.00 zhvillohet mbledhja e

Këshillit Bashkiak, në sallën e mbledhjeve Bashkia Elbasan me këtë rend dite:

1. Propozim për dhënien e ndihmës ekonomike për muajin Prill 2018.

2. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i Bashkisë Elbasan për muajin Prill 2018.

3. Dhënia e ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për muajin Prill 2018.

4. Dhënia e pagesës për personat me aftësi të kufizuar për muajin Prill 2018.

5. Mbi miratimin e listes emërore të familjeve që do të përfitojnë bonus strehimi, për vitin 2018 në qytetin e Elbasanit.

6. Mbi rinovimin e kontratave të qirasë për Shoqërinë "Edmond Dantes" shpk dhe të huapërdorjes për Fondacionin "A2B", nga Bashkia Elbasan.

7. Dhënie ndihmë financiare për dëmet e shkaktuara nga zjarri 2 familjeve përfituese.

8. Mbi korigjimin e të ardhurave të trashëguara dhe të shpenzimeve në buxhetin e vitit 2018.

9. Mbi miratimin e planit vendor të mbrojtjes së mjedisit për vitin 2018.

10. Mbi miratimin e planit të veprimit për zhurmat.

11. Per nje shtese ne VKB nr. 136 date 21.12.2017 "Mbi miratimin e numrit maksimal te punonjesve se Bashkise Elbasan dhe institucioneve vartese te saj si dhe miratimin e nivelit te pagave per vitin 2018 dhe transferim fondesh nga te ardhurat".

Eventet

<maj 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
2930
1
e mërkurë, maj 1, 2019
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
34
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6789

Se shpejti


Buletini Informativ