Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > NJOFTIM

Kategorite

Filtro:

NJOFTIM

​Në zbatim të Vendimit të Këshillit Bashkiak Nr. 40 datë 21/03/2019, i cili ka miratuar fillimin e proçedurave të shpronësimit për pasuritë Nr. 178/19; 178/11, dhe Nr. 179/16 , Lagja "Emin Matraxhiu", Z.K. 8527, për realizimin e projektit me interes publik "Rikonstruksioni i plotë i Rrugës "Haki Ballshi"", mbështetur në ligjin Nr. 8561 datë 22.12.1999 "Për shpronësimet dhe marrjen në përdorim të përkohshëm të pasurisë pronë private për interes publik", i ndryshuar, kërkohet që brenda datës 23.04.2019, pronari/ët e pasurive Nr. 178/19; 178/11 dhe Nr. 179/16, Lagja "Emin Matraxhiu", Z.K. 8527, ose të tretë të cilëve i'u preket pasuria, të dorëzojnë pranë Sektorit të Pronave të Bashkisë, fotokopje të noterizuar të dokumenteve të pronësisë lëshuar nga ZVRPP Elbasan si dhe fotokopje karte identiteti.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin!

Eventet

<prill 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
151617181920
21
e diel, prill 21, 2019
222324252627
28
e diel, prill 28, 2019
2930
1
e mërkurë, maj 1, 2019
2345

Se shpejti


Buletini Informativ