Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR APLIKANTËT

Kategorite

Filtro:

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR APLIKANTËT

NJOFTIM MBI REZULTATET  E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR APLIKANTËT (POLICË E INSPEKTORË) POLICIA BASHKIAKE

Në mbështetje të  ligjit  nr. 139/2015" Për vetqeverisjen vendore , të nenit  5 të  ligjit  nr. 8224, datë  15.5.1997" Për  organizimin dhe  funksionimin e Policisë Bashkiake  dhe Komunës"(i ndryshuar), neni 11 të  Rregullores  së brendshme"Tip" të policisë dhe  komunës , njësia përgjegjëse , Drejtoria e Administratës e Burimeve Njerëzore  në  Bashkinë Elbasan ,  në  përfundim  të  afatit  të dorëzimit  të  aplikimit për vendet e lira:
Polic në Policinë e Bashkisë Elbasan , Inspektor  në Policinë  e Bashkisë  Elbasan
Njofton se :
Kandidati i kualifikuar  për fazën e dytë  të  konkurimit  për Inspektor   në Policinë Bashkiake  Elbasan  është si mëposhtë:
1. Arzen  Osmani       Inspektor

Kandidatët e kualifikuar  për fazen e dytë  të konkurimit  për Polic në Policinë e Bashkisë  Elbasan  janë  si mëposhtë: 
1. Alida  Gjeli                    Polic
2. Armand  Bozhiqi            Polic
3. Artur Skënderi                Polic
4. Dorina Sota                    Polic
5. Edison Dinja                  Polic
6. Edison Lisi                    Polic
7. Elson Xharda                Polic
8. Endri Hasekiu               Polic
9.Erjon Demiri                  Polic
10. Evaldo Bashvogli        Polic
11. Mirjan  Zela                 Polic
12. Nazmi Hasani              Polic
13. Parid Gjoshi                Polic
14. Rrap Elezi                   Polic
15. Xhoni Rusi                 Polic

Testimi me shkrim për kandidatët  e kualifikuar është në datë 07.01.2019 ora 11.00 në ambjentet e Bashkisë Elbasan.
Kandidatet e skualifikuar do të njoftohen personalisht nëpërmjet emailit. Afati i ankimimit  është 2 ditë  nga data  e shpalljes  së rezultateve  të  verifikimit.

Eventet

<mars 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728123
45678910
111213
14
e enjte, mars 14, 2019
151617
18192021
22
e premte, mars 22, 2019
2324
25262728293031
1234567

Se shpejti


Buletini Informativ