Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Vendimi nr.190 date 04.02.2019 per hartimin Planeve Rrugore për njesinë strukturore me Kod 1/30 , 1/68 , 1/88 , 1/91 , 1/115 , 1/135.

Kategorite

Filtro:

Vendimi nr.190 date 04.02.2019 per hartimin Planeve Rrugore për njesinë strukturore me Kod 1/30 , 1/68 , 1/88 , 1/91 , 1/115 , 1/135.

​Mbështetur në autoritetin e Kryetarit të Bashkisë Elbasan dhe në zbatim të ligjit nr. 139/2015 datë 17.12.2015 “Për vetqeverisjen vendore”,
në ligjin nr. 107/2014 datë 31.07.2014 “Për Planifikimin dhe Zhvillimin territorit”, i ndryshuar ,
në VKM nr. 408 datë 13.05.2015 “Për miratimin e rregullores së Zhvillimit të Territorit”, e ndryshuar,
në VKM nr. 686 datë 22.11.2017 “Për Miratimin e Rregullores së Planifikimit të Territorit”
në VKM nr.1096 datë 28.12.2015 “Per miratimin e rregullave, kushteve, procedurave përdorimin dhe menaxhimin e hapsirës publike”
dhe me PPV të miratuar me vendim të KKT Nr.1 datë 29.12.2016, dhe interesit të Bashkisë Elbasan vendosa:

Të marr nismën për hartimin, e Planeve Rrugore për njesinë strukturore me Kod 1/30 , 1/68 , 1/88 , 1/91 , 1/115 , 1/135.

Cdo individ apo subjekt i interesuar per zhvillimin e PDV 1/119 eshte i lutur te shprehe mendimet e veta me shkrim ose verbalisht
prane Drejtorise se Planifikimit te Territorit dhe Projektimit ne Bashkine Elbasan.

Me Respekt

Kryetari i Bashkise Elbasan

Qazim Sejdini

Shkarkoni materialin këtu

Eventet

<prill 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
151617181920
21
e diel, prill 21, 2019
222324252627
28
e diel, prill 28, 2019
2930
1
e mërkurë, maj 1, 2019
2345

Se shpejti


Buletini Informativ