Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Shërbimi i Arsimit Parashkollor

Shërbimi i Arsimit Parashkollor

​Drejtoria e Politikave të Arsimit Parashkollor dhe Edukimit është institucion në varësi të Bashkisë Elbasan dhe është përgjegjëse për sigurimin e cilësisë së shërbimit arsimor parashkollor në Bashkinë Elbasan.

 

Funksionet e saj janë:

 

- Mbështet Bashkinë në hartimin e politikave të zhvillimit në fushën e arsimit parashkollor në nivel bashkie, duke marrë parasysh veçoritë demografike, të terrenit, të zhvillimit ekonomik dhe të infrastrukturës vendore.

 

- Ndjek realizimin e politikave rajonale në përputhje dhe në zbatim të strategjisë kombëtare të zhvillimit të arsimit.

 

- Harton projekte me karakter vendor dhe zbaton projekte me karakter kombëtar në fushën e rinisë.

 

- Ndjek me përparësi cilësinë e shërbimit të arsimit parashkollor duke marrë të gjitha masat për shtrirjen e tij.

 

- Zbaton kurikulën e arsimit parashkollor dhe zhvillon elementët rajonalë të saj.

 

- Ndjek problemet e transportit të punonjësve arsimor dhe nxënësve.

 

- Realizon vlerësimin real të cilësisë së shërbimit të ofruar.

 

- Organizon dhe realizon trajnimin dhe kualifikimin e personelit mësimdhënës të kopshteve që ka në varësi.

 ​

Eventet

<qershor 2017>
HënMarMërEnjPreShtDie
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

Se shpejti


Buletini Informativ