Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Punesimi > Punesimi

PunesimiVerifikimi paraprak ngritje ne detyre​

Verifikim paraprak dhe Njoftim fituesi​Njoftim mbi rezultatet e verifikimit për ngritje në detyrë ne kategorine e ulët drejtuese​

Njoftim Fituesi​


NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK PËR NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE (Drejtor i Drejtorisë së Përgjithshme e Shërbimeve Operacionale​)
Njoftimi përfundimtar mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive​

Njoftim mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive​
Verifikimi perfundimtar levizje paralele​

Njoftim mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive 1

Njoftim mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive​

Shpallje  Shkenca Kompjuterike

Verifikimi perfundimtar per ngritje ne detyre

Verifikimi perfundimtar per pranim master profesional arsim i larte

Shpallje  Inxhinieri Mjedisi

Verifikimi perfundimtar per pranim Bachelor  Arsim i larte

NJOFTIM  PERFUNDIMTAR PER SHPALLJE FITUESI SHKENCA SHOQERORE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES  MASTER PROFESIONAL

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI SHKENCA SHOQERORE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES BACHELOR

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI  SHKENCA INXHINIERIKE NIVELI  MINIMAL I DIPLOMES BACHELOR

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI  SHKENCA INXHINIERIKE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES MASTER PROFESIONAL

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI SHKENCA SHOQERORE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES BACHELOR

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI  SHKENCA INXHINIERIKE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES MASTER PROFESIONAL

NJOFTIM  PERFUNDIMTAR PER SHPALLJE FITUESI SHKENCA SHOQERORE NIVELI MINIMAL I DIPLOMES MASTER PROFESIONAL

NJOFTIM PERFUNDIMTARE PER SHPALLJE FITUESI SHKENCA INXHINIERIKE NIVELI  MINIMAL I DIPLOMES BACHELOR

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit përfundimtar për lëvizje paralele në kategorinë ekzekutive 2

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit përfundimtar për lëvizje paralele në kategorinë ekzekutive

Verifikimi paraprak per levizje paralele Kategoria IVA​

Verifikimi paraprak per levizje paralele Kategoria IIIB​

Njoftimi përfundimtar mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive​

 

Njoftime Shkenca Shoqerore  Bachelor

Njoftim Inxhinierike Master profesional

Njoftime shkenca shoqerore Master Profesional

Njoftim ing bachelor​​​

Njoftim për shpallje fituesi per levizje paralele​​Njoftim mbi shpalljen e listës së fituesve për pranim në shërbimin 
civil në kategorinë ekzekutive 


NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAKR NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE (Drejtor)

Shpallje per Ekonomist Master Profesional

Shpallje per Ekonomist Bachelor

01-Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak per levizje paralele ne  kategorine

02-Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak per levizje paralele ne  kategorine

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE​

SHPALLJE PËR LEVIZJE PARALELE NGRITJE NË DETYRË NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE​​

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE

SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE EKZEKUTIVE(Niveli minimal i diplomes master profesional)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (2)​

SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE EKZEKUTIVE(3)

Eventet

<nëntor 2018>
HënMarMërEnjPreShtDie
2930311234
567891011
12131415161718
192021222324
25
e diel, nëntor 25, 2018
2627
28
e mërkurë, nëntor 28, 2018
29
e enjte, nëntor 29, 2018
3012
345679

Se shpejti


Buletini Informativ