Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DITA OLIMPIKE “MIQTË E MALIT”

Natyra e mrekullueshme e Gjinarit ju fton të shijoni festivalin e këngës dhe valleve shpatarake, panairin në natyrë të prodhimeve dhe produkteve të zonës si dhe organizimin e lojrave të ndryshme.