Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zgjedhje Parlamentare

Zgjedhje Parlamentare 2021

​​Koordinatori nga Bashkia Elbasan eshte:
 
Z.Shefqet Bullari, Koordinator i Njesive administrative dhe Lagjeve, Bashkia Elbasan
 
email: shefqet.bullari@elbasani.gov.al
 
nr tel : 0683024866
 
Orari:
 
E hënë – E enjte
 
08:00 – 16:30
 
E premte:
 
08:00 – 14:00
shkarkoni si me poshte:​