Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DITA E TURIZMIT-BIO “FUNARFEST”

This event has ended

Tashmë e kthyer në traditë, kjo festë ka për qëllim promovimin e produkteve lokale BIO, për një zonë kodrinoro-malore me larmi produktesh të një cilësie të lartë. Funarfest tashmë një traditë e bukur e perlës turistike të Elbasanit të jep mundësinë të shijosh: natyrën fantastike, produktet e zones, koncertin festiv, ngjitje të shtigjeve malore, xhirot me varka( kanoe) në liqenet e bukura. Qëllimi i kësaj feste përveç argëtimit është ta kthejë funarin në një destinacion për turizëm sportive dhe të aventurës.