Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“FESTA E QERSHISË DHE DASHURISË”

Në qendër të fshatit Godolesh të Njesisë Administrative Labinot Fushë i cili është një nga prodhuesit më të mëdha të qershive në vend zhvillohet ” Festa e Qershisë dhe Dashurisë” Një festë që ka për qëllim promovimin e këtij fruti bio dhe ndër më cilësorin në tregun vendas dhe mjaft i kërkuar edhe në tregun  e huaj. Kjo festë është mundësi e mirë për të promovuar  turizmin dhe resurset e zonës,