Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FESTA E SHËN MËRISË

Festë fetare në të cilën banorët e fshatit Seltë, mblidhen për të nderuar figurën e Shën Marias. Kjo festë shoqërohet me kremtimet fetare dhe aktivitete të tjera festive të banorëve të zonës dhe jo vetem që i bashkohen festimit të kësaj dite.