Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FESTA E SHËNLLIUT (SHËN ILIA)

Festë fetare në të cilën banorët e fshatit Burrishtë, mblidhen për të nderuar figurën e Shën Ilias. Kjo festë shoqërohet me kremtimet fetare dhe aktivitete të tjera festive të banorëve të zonës dhe jo vetem që i bashkohen festimit të kësaj dite.