Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FESTA E SHIJONIT(Shën Joan Vladimirit)

Festohet më 3- 4 Qershor në Kishën e Shën Gjon Vladimirit. Kjo festë bën bashkë vizitorë të shumtë vendas e të huaj, duke e konsideruar këtë ditë si një ditë simboli paqeje dhe vëllazërimi. Kjo ceremoni vazhdon më tej me festimet në natyrë nga banorët e zones dhe jo vetëm.