Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DY TALENTËT NGA ELBASANI TRIUMFOJNË NË KONKURSIN KUIZ EUROPIAN TË PARASË NË BRUKSEL

Edea dhe Martini, janë dy talentët nga Elbasani të cilët u paraqitën denjësisht në konkursin kombëtar të Kuiz Europian të Parasë në Bruksel.

Dy të rinjtë fituan këtë konkurs duke përfaqësuar me dinjitet qytetin e tyre por edhe Shqipërinë duke konkuruar me mijëra bashkëmoshatarë nga 30 vende të Europës.

14 vjeçarët nga Elbasani u përballën me një garë të fortë, ku merrnin pjesë edhe nxënës të shkollave profesionale me drejtim financë e kontabilitet, por eksperienca rezultoi e shkëlqyer.

European Money Quiz synon të rrisë kulturën financiare të të rinjve dhe t’i përgatisë për sfidat ekonomike.