Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” TALENTES MEGI GJURA

Kryetari i Bashkisë z. GledianLlatja ka vlerësuar me titullin “Mirënjohja e Qytetit”, telenten Megi Gjura”, me motivacionin “Interpretim në nivel të lartë artistik duke përfaqësuar denjësisht qytetin e saj, brenda dhe jashtë vendit”.