Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NË 23 PRILL, DITËN BOTËRORE TË DREJTËS SË AUTORIT, BIBILIOTEKA PUBLIKE PROMOVON LIBRIN E DHIMITËR SHUTERIQIT

Në 23 prill, ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit, biblioteka publike “Qemal Baholli” hap dyert për promovimin e librit “Fletë nga jeta ime”, të autorit Dhimitër Shuteriqi.

Në këtë kuadër janë të ftuar të marrin pjesë të gjthë elbasanasit dhe dashamirësit e librit të bashkohen në këtë takim ku do të flitet për historikun e afërt të Elbasanit, sjellë mjeshtërisht nga kujtimet e Shuteriqit ku secili ndjehet dhe bëhet pjesë e tij.