Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Regjistri Elektronik

​​​​​​​​​​​​​​REGJISTRI I ANKESAVE, KËRKESAVE DHE VËREJTJEVE

Shikoni të dhënat duke klikuar në link-un e mëposhtëm:

LINK

Formë Kontakti​​​

​​​

REGJISTRI I BRENDSHËM I PETICIONEVE DHE INICIATIVAVE QYTETARE
 
Shikoni të dhënat duke klikuar në link -un e mëposhtëm