Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 4 Nëntor 2023

SITUATA ME RESHJET NË ELBASAN

Shtabi i Emergjencave Civile po monitoron situatën në Bashkinë e Elbasanit.

Dje pasdite dhe sot priten reshje intensive. Reshjet do të shoqërohen me shtëngata në të gjithë vendin.

Për momentin nuk kemi asnjë raportim për problematika si në zonat rurale, ashtu dhe në zonën urbane.

Ekipet e bashkisë janë në terren, në komunikim të vazhdueshëm me strukturat lokale për të sinjalizuar dhe përballuar çdo të papritur.

U bëj thirrje banorëve të Elbasanit të shmangin lëvizjet e panevojshme.

Nëse hasni ndonjë situatë emergjente, ju lutem kujdeseni për veten tuaj dhe për të tjerët.

Numri i emergjencave 08000911 është gati për t’ju ndihmuar dhe për t’ju ofruar këshilla në kohë reale.