Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

FESTA E GËSHTENJËS

Në fokus kryesor kjo festë ka promovimin e gështenjës së Labinotit Mal si dhe produkteve të tjera të kultivuara nga fermerët e zones. Promovimin e kulinarisë dhe vlerave të trashëgimisë kulturore, etnografisë, zejtarisë etj. Kjo festë është konceptuar të zhvillohet të premten e fundit të muajit tetor.