Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Aktivitet nga fëmijët e kopështit 11 për festën e çlirimit të Elbasanit

Elbasani sot feston 77-vjetorin e Çlirimit, dita kur forcat Nacional Çlirimtare fituan luftën kundër pushtuesve gjermanë, luftime të cilat vazhduan deri në 29 Nëntor 1944, kur u clirua gjithë Shqipëria. Në ditën e përkujtimit të clirimit të Elbasanit, fëmijët e kopshtit nr.11, zbukuruan qytetin me flamuj dhe veshje kuq e zi. Ato bënë një vizitë në kalanë e qytetit dhe në Shtëpinë Etnografike të shoqëruar nga mësueset dhe prindër.