Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

AGJENCIA  E SHËRBIMEVE PUBLIKE NË TERREN, PËR MË SHUMË GJELBËRIM

Agjencia e Shërbimeve Publike është çdo ditë në terren për mirëmbajtjen e hapësirave publike në gjithë territorin e bashkisë Elbasan, dhe një infrastrukturë të rehabilituar.