Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DELEGACIONI NGA AMBASADA E KATARIT DHE FONDACIONI “QATAR CHARITY” VIZITË NË BASHKINË ELBASAN

Kryetari i Bashkisë z. Gledian Llatja ka pritur në një vizitë, një delegacion nga Ambasada e Katarit.

Gjatë takimit me z. Abdulaziz Al-Sahli nga Ambasada e Katarit, z. Mana Elansary dhe z. Mahmoud Abbas Shaker nga fondacioni “Qatar Charity”, kreu i bashkisë i njohu të pranishmit me historinë, kulturën dhe traditën e lashtë të qytetit.

Gjithashtu ato diskutuan së bashku mbi zhvillimin e qëndrueshëm për qytetin, ndihmën për personat në nevojë, si dhe përmirësimin e infrastrukturës për emergjencat.

Miqtë e Katarit vlerësuan mikpritjen e kreut të bashkisë së Elbasanit z. Gledian Llatja duke u shprehur se bashkëpunimi mes dy vendeve do të vazhdojë.