Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“ DITA E VERËS “ 2024/ GARA “TROFEU”  HAP SIPARIN E FEDERATËS SË ÇIKLISTËVE NË ELBASAN

Aktivitetet sportive kanë zënë një vend të veçantë në përgatitjet dhe festimet në kuadër të Ditës së Verës në qytetin e Elbasanit.

  E tillë është edhe gara çiklistike që u mbajt ditën e sotme, e cila në mënyrë simbolike u quajt Trofeu “Dita e Verës”, e cila hap njëkohësisht edhe siparin e aktiviteveve të federatës së Çiklizmit.

Nisja u bë nga qendra e qytetit, në portën hyrëse të kalasë.

 Bashkia e Elbasanit, si mikpritëse e këtij aktiviteti, nga ana e saj mori të gjitha masat për zhvillimin e saj pa probleme, ndërsa pjesëmarrëse ishin të gjitha ekipet shqiptare me sportistët e tyre më të mire.

Duke nisur kështu me kategoritë e Grupmopshave Kadet, Junior dhe U-23 Elitë.

Kategoria kadete mori pjesë në garën e 50 km, Elbasan-Shalës-Elbasan, ndërsa Junior dhe U-23 Elitë zhvilloi garën çiklistike prej 97.1 km.