Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DITA E TURIZMIT KURATIV

This event has ended

Llixhat e Elbasanit janë shumë të famshme për vlerat kurative që ato mbartin. Për t’i dhënë një promovim më të madh këtij “produkti” turistik shumë të rëndësishëm, Bashkia Elbasan organizon festën e Turizmit Kurativ, në bashkëpunim me hotelet dhe resortet.