Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Maratona “ Skampa Elbasan” , qyteti mikpritës i vrapuesve nga vende të ndryshme të botës1600 vrapues të moshave dhe shteteve të ndryshme janë mbledhur në eventin e organizuar për herë të parë “ Skampa Elbasan”.