Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shkolla “Kostandin Kristoforidhi”, një kantier ndërtimi

Kantieri i shkollës “Kostandin Kristoforidhi” pritet të përfundojë së shpejti, për të garantuar kushtet më të mira për 650 nxënësit dhe mësuesit e kesaj shkolle, ju uroj ditë të mbarë.