Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mungesa e ndricimit

 
Mungese ndricimi
Kategoria:Mungesë e ndriçimit publik në bllok banimi
Raportuar nga:Krenar
Raportuar me:13.07.2016
Derguar tek:milena.dyle@gmail.com
Vendodhja:Lagjja : Dyli Haxhire, Rruga “Naim Cerrega”

Mungese ndricimi ne te gjithe gjatesine e rruges : ” Naim Cerraga” dhe ne brendesi te lagjes Dyli Haxhire nuk ka asnje ndricim gjate nates , ku ndodhet ne nje errresire te plote totale kjo eshte dhe arsye-ja pse nuk mund te paraqesh dhe nje imazh lidhur me fenomenin