Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nderohet kujtimi i Z. Qazim Sejdini: Përcillet për në banesën e fundit ish-kryebashkiaku i Elbasanit”

Homazhe janë kryer sot në nder të ish-kryebashkiakut të Elbasanit, z. Qazim Sejdini, i cili ndërroi jetë nga një sëmundje e rëndë.

 Mijëra qytetarë, përfaqësues të politikës shqiptare, si dhe familjarë, e përcollën për në banesën e fundit qytetarin elbasanas që drejtoi bashkinë për tre mandate. Mesazhet e ngushëllimit ishin të shumta për z. Sejdini, i cili gjatë drejtimit të bashkisë solli ndryshime të rëndësishme dhe të qëndrueshme.

Z. Qazim Sejdini drejtoi qytetin me përkushtim për tre mandate, duke sjellë përmirësime të rëndësishme dhe të qëndrueshme.

 Ai ishte një figurë e shquar dhe një lider vizionar që punoi për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve të Elbasanit. Përkushtimi i tij solli investime të rëndësishme dhe mbështetje për projekte që synonin zhvillimin e qëndrueshëm dhe mirëqenien e përgjithshme të komunitetit.

Ndikimi i tij pozitiv do të ndihet për shumë vite dhe kujtimi i tij do të jetojë gjithmonë në zemrat e të gjithëve që patën fatin ta njohin dhe të punojnë me të.

Pusho në paqe Z. Qazim Sejdini, trashëgimia jote do të mbetet gjithmonë pjesë e shpirtit të Elbasanit.