Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nëna dhe mësues!

Gëzuar festat e 7 – 8 Marsit!

Me mirënjohje Ju urojmë shëndet dhe mbarësi në jetën tuaj, pasi Ju jeni ruajtësit e traditës dhe kulturës Shqiptare!

Nderim dhe respekt për të gjithë ish Normalistët, mësuesit, për figurat e ndritura të kombit, të cilët kanë depërtuar errësirën  me dritën e dijes dhe arsimimit, gjeneratave ndër vite!.

Mirënjohje për jetë për kontributin fisnik dhe të shenjtë të mësuesit.

Urime festa e 7 Marsit të nderuar qofshit deri në pafundësi mësues të respektuar.

Të gjitha Zonjat Shqiptare kudo që janë Gëzuar festën e 8 Marsit, ditën ndërkombëtare të të drejtave të tyre!

Suksesi dhe mbarësia qoftë gjithmonë udhërrëfyes në jetën tuaj të vyer!!

Nënave, grave, motrave, vajzave, ju urojmë nga zemra, vetëm gëzim dhe lumturi paçin gjithmonë në jetë.

Gëzuar 8 Marsin NËNA të dashura! Ju që me aq mund e sakrificë na rritët dhe na edukuat, Ju që na falni pa fund dashuri.

Mirënjohje dhe dashuri pa fund NËNA të dashura!”.