Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM  MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK  PËR  NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL  NË KATEGORINË  E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE