Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Panairi i Makinave, vjen për herë të parë në Elbasan.

Nën kujdesin e veçantë të Kryetarit të Bashkisë së Elbasanit Z. Gledian Llatja, për herë të parë në Shqipëri në llojin e tij , është organizuar Panairi i Makinave.  

Sheshi “ Gensher” është kthyer në një pistë me makina luksi, ku ka mahnitur mbarë qytetarët elbasanas, kurioz për të parë nga afër këtë manifestim mjetesh.  

Për kryetarin e  Bashkisë së Elbasanit “ Panairi i Makinave” është organizimi i parë në llojin e tij në Shqipëri, i cili me nisjen edhe të punimeve të Automoto Parkut”,  Elbasani do të kthehet në epiqendrën e rajonit për komunitet e automotorizmit, pistën e garave F1 dhe hapësirën dedikuar RETRO.  

Panairi i Makinave më luksose ka mbledhur në Elbasan të apasionuarit pas automjeteve të fundit apo me fuqi motorike të madhe  si një pikë takimi për të shkëmbyer eksperiencat dhe historitë aventureske.