Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Punonjësit e ASHP, në terren për riparimin e rrugëve dhe trotuareve

Është për t’u admiruar puna e palodhur e kolegëve të Shërbimeve Publike që vazhdojnë me përkushtim të riparojnë rrugët dhe trotuaret, pavarësisht kushteve të vështira të motit.

 Sidomos në lagjen “Haxhias”, ku trotuaret ishin në gjendje shumë të keqe, përmirësimi dhe sistemimi i tyre me pllaka është një hap i rëndësishëm për komunitetin.

Kjo do të ndihmojë në krijimin e një mjedisi më të sigurt dhe më të përshtatshëm për këmbësorët.