Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

TË FESTOJMË BASHKË NË 1 QERSHOR

Një ditë e posaçme është në horizont, dhe fëmijët e qytetit janë të ftuar për të marrë pjesë në një festë të paharrueshme.

  Lojra të këndshme, muzikë dhe surpriza të shumta po presin vogëlushët tanë në këtë ditë të veçantë.

 Nuk është një ditë që duhet humbur, por një mundësi për të krijuar kujtime të paharrueshme, për të përjetuar gëzimin dhe argëtimin së bashku.

 Prandaj, bëhuni gati për një ditë plot aventura dhe kënaqësi, sepse 1 Qershori është për ju, fëmijët e dashur të Elbasanit!