Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

111 VJET MË PARË ELBASANI SHPALLI PAVARËSINË

Më 25 Nëntor 1912 Elbasani u bë qyteti i parë që ngriti flamurin dhe lajmëroi Pavarësinë e Shqipërisë

111 vite më pas nderojmë 35 firmëtarët elbasanas me në krye Aqif Pashë Biçakçiun (Elbasanin