Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 26 Mars 2024

AGJENCIA  E SHËRBIMEVE PUBLIKE NË TERREN, PËR MË SHUMË GJELBËRIM

Agjencia e Shërbimeve Publike është çdo ditë në terren për mirëmbajtjen e hapësirave publike në gjithë territorin e bashkisë Elbasan, dhe një infrastrukturë të rehabilituar.

“Gjenerata e gjelbër” konkursi që ju mundëson t’i thoni JO plastikës njëpërdorimëshe

📌Je nën moshën 1️⃣8️⃣ vjeç?

📌Je kreativ dhe i/e apasionuar për të bërë video në rrjetet sociale?

📌Je i/e interesuar për të mbrojtur mjedisin nga plastika njëpërdorimshe?

Nëse po, bëhu pjesë e iniciativës☘️ #GjenerataEGjelbër nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit 🇦🇱 dhe GIZ Albania 🇩🇪 për t’u shpallur FITUES i njërit prej 3 çmimeve.

Afati i dorëzimit të videove: 14 prill 2024

Detajet e sfidës, udhëzimet për videon, mënyrën e ngarkimit të videos për të marrë pjesë në konkurs, i gjen në këtë link👉🏻 https://bit.ly/4a0otwG  

#GjenerataEGjelbër #EcoLiving #ThuajiJOPlastikës #FantastikPaPlastikë