Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 4 Prill 2024

70 FIDANË TË RINJ MBOLLËM NË SHKOLLËN “XHAFERR HAKANI”, PRIORITETI YNË SHTIMI I SIPËRFAQEVE TË GJELBËRTA

70 fidanë të rinj, mbollëm në shkollën “Xhafer Hakani”, ku së bashku me Lencin dhe me nxënësit, kemi mbjellë pemë, duke sjellë më shumë gjelbërim dhe jetë në ambientet tona.

Përkushtimi ndaj natyrës, për një të ardhme më të gjelbër, e bën çdo pemë të mbjellë një simbol të shpresës dhe rinovimit.

Fidanët ligustra dhe tunjë, u mbollën edhe në këtë shkollë, në vijim të aksionit të ndërrmarë nga ana e Bashkisë me qëllim për të pasur një ambjent sa më të gjelbër në të gjithë zonën e shkollës, për të pasur më shumë sipërfaqe të gjelbëtra.

Prandaj, po i mbjellim edhe me fëmijët, pasi ato duhet të kujdesen edhe për pemët.

Gjithashtu po vijojmë aksionin edhe për pastrimin e ambjenteve, dhe të shkollës, por edhe për shtimin e sipërfaqeve të gjelbërta.

Duhet të mbjellim sa më shumë pemë, sepse na ndihmojnë për një mjedis më të mirë!