Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 18 Prill 2024

PREZANTOHET PROGRAMI “BE PËR KUJDESIN SOCIAL”

Bashkë me Ëorld Vision Albania, UNICEF Albania dhe me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, prezantuam programin “BE për Kujdesin Social”, financuar nga European Union in Albania.

Ky program ambicioz u vjen në ndihmë qindra familjeve, duke u ofruar shërbime të kujdesit social dhe mbështetje me praktika inovative dhe trajnime të përshtatura për profesionistë dhe punonjës të kujdesit social.