Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ditë: 16 Maj 2024

TË FESTOJMË SË BASHKU NË FUNAR!

Mos e humbisni këtë të premte në Funar!

Muzikë e mirë, ushqime të freskëta bio të zonës, piknik në perlën turistike të Elbasanit dhe lojra zbavitëse dhe një sërë aktivitetesh të tjera ju presin.

 Funari është rikthyer në një zonë të njohur jo vetëm për elbasanllintë, por për mbarë vendin si edhe më gjerë.

 Tashmë në këtë zonë të pikturuar nga natyra po merr jetë projekti “Funari Adventure Park” ku po vazhdojnë punimet për pistën e parashutizmit, hapjen e 75 km të shtigjeve malore dhe ndërtimin e pikës së informimit të vizitorëve që do t’i japë padyshim zhvillimin e shumëpritur një prej perlave turistike të Elbasanit, që sigurisht pa vizionin, këmbënguljen dhe vullnetin e Bashkisë dhe partnerëve të saj të ngushtë nuk do të ishte i mundur financimi i drejtpërdrejtë i Bashkimit Evropian.  

 E pasur me pyje pishash dhe dushku, Funari ofron një klimë të shëndetshme si edhe me gatimet tradicionale të zonës, bëhet vendi ideal për të kaluar fundjavën, si edhe për të kaluar një ditë të bukur.