Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

AGJENSIA E KULTURËS DHE TURIZMIT I BASHKOHET NISMËS SË BASHKISË PËR PASTRIMIN E QYTETIT

Stafi i Agjencisë së Kulturës dhe Turizmit është bashkuar me nismën tonë të pastrimit, duke u angazhuar sot në pastrimin e rrugëve të lagjes “Kala”.

Lagja Kala në Elbasan është një nga vendet që ka më shumë vizitueshmëri nga turistët në cdo kohë ndaj edhe është e domosdoshme që higjena dhe pastërtia të jetë shumë e lartë.

Angazhim dhe përkushtim i plotë në shërbim të komunitetit për një mjedis më të pastër dhe të qëndrueshëm!