Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Elbasan në terren për të përballuar çdo situatë emergjente.

Shirat e rënë me intensitet të lartë  në Elbasan, kanë shkaktuar probleme të konsiderueshme edhe në toka bujqësore.  Përroi i Gurrës në Shushicë si shkak i reshjeve të shumta filloi të dalë nga shtrati duke rrezikuar të mbjellat e banorëve të zonës. Ekipet tona të emergjencave civile dhe punëve publike janë në gatishmëri të plotë duke ndjekur në terren situatën e cila për momentin është normalizuar dhe çdo aks urban e rural është i kalueshëm. Rezervuari i fshatit Mlizë që i shërben banorëve të zonës për vaditje nga reshjet e dendura të ditëve të fundit filloi të dalë nga shtrati. Falë angazhimit në kohë të ekipit të punëve publike arritëm që të shmangim një emergjencë për fshatin dhe banorët e tij. Bashkia e Elbasanit gjatë stinës së verës dhe pranverës ka ndërhyrë në këtë zonë ndërsa do të jetë në gadishmëri për përrenjtë malorë si edhe për menaxhimin e rezervuareve gjatë të gjithë kohës. Një apel shkon për të gjithë banorët e Bashkisë Elbasan që në momentin më të parë që vërejnë një problematikë të sinjalizojnë përfaqësuses të pushtetit lokal në zonën e tyre.