Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dita Europiane e Trashëgimisë

Në ditën Europiane të Trashëgimisë fëmijët e kopshtit 12 bënë një vizitë në Muzeun Etnografik.
Pasi u njohën me shtëpinë muze,ata realizuan punime dore duke u frymëzuar nga veshjet dhe armët
që ndodheshin në muze.