Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM FITUESI PËR NGRITJE NË DETYRË OSE PRANIM JASHTË SHËRBIMIT CIVIL NË KATEGORINË E ULËT DHE TË MESME DREJTUESE